Bestratingsbedrijf Scheper»Welkom »Over ons »Wat doen we »Ons werk »Linken »Contact »Disclaimer
Onze gegevens:

SCHEPER
Bestratingsbedrijf
Thijplein 4
7596 KM Rossum (O)
K.v.K.: 06067647

Tel.: 0541-625859
Fax: 0541-625968
Mobiel: 06-20740494

SLIDESHOW

Op het eeuwenoude landgoed Het Hulsbeek, ten westen van Oldenzaal ligt het 5-sterren familiepark Villapark Eureka. 55 luxe bungalows, voorzien van allerhande voorzieningen gelegen in een open bos met afwisselend hoge bomen en wintervaste groene rododendronstruiken.

Voor mensen met lichamelijke beperkingen beschikt Villapark Eureka over luxe aangepaste 5 sterren villa’s. Tevens heeft Eureka vele extra hulpmiddelen voor U beschikbaar.

Om de villa’s daarom ook beter bereikbaar te maken voor mensen met beperkingen werd in 2010 besloten om alle onverharde zandwegen (5000 m²) te verharden met klinkers. Voorwaarde was echter dat het park zijn landelijke uitstraling niet moest verliezen, en dat de verharde wegen niet de overhand moesten krijgen in de natuurlijke omgeving.

Bestratingsbedrijf Scheper kreeg in 2010 opdracht het werk uit te voeren, in samenwerking met de buitendienst van villapark eureka, aan de hand van de visie die de Fam. Nieuwenhuis, eigenaar van het park, voor ogen had.

Het werk wordt in fasen uitgevoerd in de minder drukke wintermaanden, zodat de gasten zo min mogelijk overlast van de div. werkzaamheden ondervinden. Inmiddels is iets meer dan de helft van het complete project naar een ieders tevredenheid afgerond.

Ansje Scheper fotografie heeft de div. werkzaamheden in de juiste werkvolgorde digitaal vastgelegd, zodat men een klein beetje inzicht krijgt in de metamorfose van het gehele park.

Kijk naar de slideshow met een reportage van de oude situatie naar het eindresultaat.