Bestratingsbedrijf Scheper»Welkom »Over ons »Wat doen we »Ons werk »Linken »Contact »Disclaimer
Onze gegevens:

SCHEPER
Bestratingsbedrijf
Thijplein 4
7596 KM Rossum (O)
K.v.K.: 06067647

Tel.: 0541-625859
Fax: 0541-625968
Mobiel: 06-20740494

DISCLAIMER

Dit is de site van Bestratingsbedrijf Scheper in Rossum (O).

Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van Bestratingsbedrijf Scheper niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink (B&B Webdesign). Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de Bestratingsbedrijf Scheper internetsite besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Bestratingsbedrijf Scheper is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Ook kan Bestratingsbedrijf Scheper geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie.

Bestratingsbedrijf Scheper garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Bestratingsbedrijf Scheper aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.